Kauhajoen taideyhdistys ry

ETUSIVU

 

Susanna Paavola-Lehtinen ja Harri Lehtinen – Täältä tullahan!

 

PaLiJo nähtävää – Paula Karhula, Liisa Penttilä-Ainikkamäki ja Jorma Vesala

Salataitelijoiden näyttely
4.–31.12.2015

MIKÄ ON SALATAITEILIJA? Jotkut laulavat aarioitaan salaa suihkussa. Joidenkin harrastus on pöytälaatikkorunoilu. Toiset taas taiteilevat itsekseen salaa kotona omissa oloissaan omaksi ilokseen. Yksi on puhelimessa puhuessaan ottanut kynän käteensä ja antanut sen liitää. Yhteistyössä mielikuvituksen kanssa taide tuli kylään ja sinne jäi. Joku on harrastanut taiteita ikänsä, perehtynyt lukuisiin tekniikoihin, opettanut ja luonut itsekin tarkoituksella ja joskus jopa vahingossa. Niin kasvoi taas yksi taiteilija! Joku on puurtanut erittäin tarkan suunnittelun, huolellista valmistusta ja viimeistelyä vaativan taiteen parissa jo kauan. Harrastuksesta tuli taidetta.

Salataiteilijan epävirallisen nimityksen ovat saaneet he, jotka eivät itse koe itseään taiteilijaksi. He eivät juurikaan ole olleet töittensä kanssa esillä julkisuudessa, ehkä vähän tai eivät milloinkaan. Joskus jotkut näistä salataiteilijoista paljastuvat. Kauhajoen taideyhdistys ry on onnistunut onkimaan esille kolme uutta kauhajokista taiteilijaa. Heidän debyytti on nyt joulukuussa Hella-galleriassa.

Olkaa hyvät, tulitte kuitenkin uteliaiksi, joten kiiruhtakaa katsomaan uutta kolmen taiteilijan monipuolista tuotantoa.HELLA-GALLERIASSA

4.–31.12.2015
Salataiteilijoiden näyttely
PaLiJo nähtävää
Paula Karhula, Liisa Penttilä-Ainikkamäki ja Jorma Vesala

AVOINNA

Ma–La 10–21
Su 12–17

YHTEYSTIEDOT

Topeeka 15 (Kotiseututalo, 2. krs)
61800 Kauhajoki
kauhajoentaideyhdistys@gmail.com

LINKKIÄ

Kauhajoki-Seura ry >>
Valkoinen Puu Café&Shop >>